Projekt PALLET - Čiháková, Hana; Tyslová, Irena; Dianová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce s názvem Projekt "Pallet" pojednává o založení podnikání v oblasti výroby nábytku ze dřeva, konkrétně dřevěných palet. Zabývá se přípravou projektu od jeho počátku a příprav až po realizaci a to jak na úrovni teoretické, tak praktické. Obecné zásady projektového řízení jsou aplikovány na založení podniku. V práci je charakterizováno prostředí a trendy designu nábytku, konkrétní možnosti využití nábytku z dřevěných palet v soukromém i veřejném prostoru a existující příklady současného používání. Hlavními pilíři práce je založení firmy, jejích webových stránek a showroomu.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses