Podnik jako subjekt kritické infrastruktury - Doležalová, Michaela; Antušák, Emil, 1948-; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku kritické infrastruktury, její ochranu a důležitost krizové připravenosti subjektu kritické infrastruktury. Teoretická část práce podává komplexní přehled o vývoji kritické infrastruktury, současné legislativě vztahující se ke kritické infrastruktuře a povinností, jež musí subjekt kritické infrastruktury splňovat dle legislativy. Následně uvádím specifika řízení, která má podnik jako subjekt kritické infrastruktury. Praktická část popisuje a analyzuje skutečnost, jakým způsobem problematiku, uvedenou v teoretické části, řeší společnost ČEPS, a. s., která je subjektem kritické infrastruktury.
Vedoucí práce: Emil Antušák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses