Podnikatelský plán – cestovní agentura Time machine - Pačovský, Jan (2013)
Cílem této diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu pro cestovní agenturu. První část práce je teoretická a zabývá se náležitostmi, které by měl plán obsahovat. Vysvětluje, co je podnikatelský plán, k jakému slouží účelu a jak by měl takový plán vypadat. Popisuje všechny části, které by měl podnikatelský plán obsahovat s odůvodněním jeho nezbytnosti a potřeby v praxi. V druhé, praktické části, se budu věnovat zpracování samotného podnikatelského plánu. Plán zahrnuje SWOT analýzu, finanční, marketingový plán, vyřešení personálních a provozních otázek nebo provedení analýzy konkurence