Podnikatelský plán - Slavičínský, Jaroslav (2013)
Cílem bakalářské práce je vytvořit podnikatelský plán webového portálu Yeago.com. Yeago je nový nástroj sloužící k objevování relevantních akcí v okolí, nakupování vstupenek a sdílení zážitků s přáteli. Projekt je autorem již v průběhu psaní práce také skutečně realizován. Práce samotná je rozdělena na dvě hlavní části. V teoretické části jsou definovány jednotlivé součásti podnikatelského plánu - metody a postupy, na jejichž základě je podnikatelský plán realizován, a jejich význam. Praktická část obsahuje podnikatelský plán projektu.