Podnikatelský plán - Slavičínský, Jaroslav; Krause, Josef, 1978-; Habrnal, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem bakalářské práce je vytvořit podnikatelský plán webového portálu Yeago.com. Yeago je nový nástroj sloužící k objevování relevantních akcí v okolí, nakupování vstupenek a sdílení zážitků s přáteli. Projekt je autorem již v průběhu psaní práce také skutečně realizován. Práce samotná je rozdělena na dvě hlavní části. V teoretické části jsou definovány jednotlivé součásti podnikatelského plánu - metody a postupy, na jejichž základě je podnikatelský plán realizován, a jejich význam. Praktická část obsahuje podnikatelský plán projektu.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses