Informatizácia polnohospodárskej firmy - Kiš, Juraj; Bruckner, Tomáš, 1974-; Bartoš, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Bakalárska práca je zameraná na informatizáciu konkrétnej poľnohospodárskej firmy. Hlavným cieľom je navrhnúť zmeny určitých častí informačného systému, ktoré boli samotnou firmou definované ako problémové. Prvá časť práce je zameraná na dôvody prečo je v súčastnosti dôležitá informatizácia poľnohospodárstva a akú rolu v ňom zohráva. Tvorí teoretický základ pre následnú praktickú časť práce. Ďalšia časť práce sa venuje charakteristike firmy Jan Bartoš, určeniu konkrétnych problematických oblastí a ich následnej analýze a popisu súčasného stavu. Tretiu časť práce tvoria návrhy a implementácie zmien do praxe, ktoré boli navrhnuté, poprípade uskutočnené na základe predchádzajúcej analýzy problematických oblastí. Bakalárska práca ako celok poukazuje na dôležitosť informatizácie v poľnohospodárstve a následne poskytuje praktický príklad z reality. Práca je prínosom nielen pre konkrétny podnik, ale aj pre ďalšie spoločnosti, ktoré by mali záujem o informatizáciu svojho vlastného podniku.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses