Komparace současných přístupů k řízení bezpečnosti informací - Juřík, Vlastimil; Klíma, Tomáš; Smutný, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Bakalářská práce je zaměřena na téma bezpečnosti informací a komparaci přístupů k jejímu řízení. Cílem, a zároveň hlavním přínosem práce je sestavení komparativního modelu pro vybrané přístupy k řízení bezpečnosti informací, se kterými se lze v praxi setkat. První část práce se věnuje teoretickému vymezení řízení bezpečnosti informací v organizaci a příslušným relevantním teoretickým souvislostem. Druhá část obsahuje rešerši identifikovaných přístupů k řízení bezpečnosti informací. Třetí část práce obsahuje komparaci přístupů identifikovaných v předchozím kroku a jejich porovnání pro různá odvětví. Čtvrtá, poslední část obsahuje komparativní model, vytvořený na základě předcházející identifikace a komparace přístupů k řízení bezpečnosti informací.
Vedoucí práce: Tomáš Klíma
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses