Motivace a práce ve školních týmech na FIS - Bílý, Petr; Chocholatý, Drahomír, 1950-; Šebesta, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Práce se zabývá problematikou motivace a práce ve školních týmech na Fakultě informatiky a statistiky. Hlavním cílem je zanalyzovat problematiku týmů tvořených na této fakultě a následně nastavit sadu doporučení a pravidel, která by přispívala k úspěšné práci v týmu. Práce je rozdělena do tří hlavních částí. Do teoretické, praktické a vyhodnocující. Teoretická část je v první kapitole zaměřena na teorii týmu, ve druhé na rozdíl pracovního a školního týmu. Ve třetí kapitole je řešena jejich tvorba. V poslední kapitole teoretické části je představena motivace, její druhy a vybrané teorie. Druhá, praktická část, je rozdělena do tří kapitol. První se zabývá analýzou znalostních objektů a druhá analýzou dotazníkového šetření. Poslední kapitola je zaměřena na využitelnost teorií motivace ve školním prostředí. V poslední části jsou výsledkem vyhodnocení předchozích částí doporučené postupy a sada pravidel pro úspěšné vedení týmu a práci v něm.
Vedoucí práce: Drahomír Chocholatý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses