Finanční a strategická analýza konkrétního podniku pro účely ocenění - Vopelka, David; Rudolfová, Lucie; Daněk, Stefan Svatopluk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce se věnuje finanční a strategické analýze pro účely ocenění podniku. V práci je charakterizován konkrétní podnik a jeho předmět podnikání. Klíčové pro závěry této práce je vymezení hlavních účastníků příslušného trhu. Dále je věnována pozornost optimalizované formě finanční analýzy na základě specifik tržního prostředí. V práci je zpracována také strategická analýza, složená z analýzy vnějšího potenciálu, predikce tržního podílu a predikce tržeb. Hlavním cílem této práce je vytvoření odborných podkladů pro následnou možnost ocenění konkrétního podniku, kterým je brokerjet České spořitelny, a.s.
Vedoucí práce: Lucie Rudolfová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses