Systém na zápis a správu softbalových statistik - Sečkár, Alois (2013)
Cílem práce je vytvořit základ budoucího systému na zápis, správu a webovou prezentaci statistik ze zápasů v softballu či podobných pálkovacích sportech. Systém postavený na základě klient-server architektury je vytvářen v jazyce Java s využitím platformy NetBeans. Zde vytvořený základ bude v budoucnu dále rozvíjen pro použití v praxi pod hlavičkou České Softballové Asociace.