Systém na zápis a správu softbalových statistik - Sečkár, Alois; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Rais, Aziz Ahmad; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Cílem práce je vytvořit základ budoucího systému na zápis, správu a webovou prezentaci statistik ze zápasů v softballu či podobných pálkovacích sportech. Systém postavený na základě klient-server architektury je vytvářen v jazyce Java s využitím platformy NetBeans. Zde vytvořený základ bude v budoucnu dále rozvíjen pro použití v praxi pod hlavičkou České Softballové Asociace.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses