Analýza aplikací na krajském úřadě - Pecha, Petr; Benáčanová, Helena, 1947-; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Cílem bakalářské práce je analyzovat aplikace používané na krajských úřadech. Práce je rozdělena na teoretickou část, ve které je popsána elektronizace veřejné správy včetně přehledu používaných aplikací v této sféře. V následující praktické části analyzuji aplikace na Krajském úřadě Jihočeského kraje. Hlavní přínos této práce bude v komplexním představení používaných aplikací, ukázání způsobů jejich využití a následném zhodnocení.
Vedoucí práce: Helena Benáčanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses