Management a projektové řízení při komplexní obnově elektrárny Prunéřov II - Bíma, Miroslav; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Šimána, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce se zaměřuje na projektové řízení u jedné z největších společností v České republice -- ČEZ, a. s. Cílem práce je ukázat stav projektového řízení a managementu ve velké společnosti, indikace trendů řízení projektů a využití poznatků v porovnání s obdobným dokončeným projektem. Teoretická část vychází ze znalostí a vědomostí o dané problematice a popisuje výstavbu, její procesy a vlastní projektové řízení. Praktická část je zaměřena na projekt komplexní obnovy elektrárny Prunéřov II. V této bakalářské práci je popsán například jeho průběh a řízení, organizační struktura a rozdělení pravomocí a odpovědností. Přínosem práce je indikace trendů projektového řízení a nastudování tohoto tématu a způsobu aplikace u jedné z největších a nejúspěšnějších společností v České republice.
Vedoucí práce: Vlastimil Mejdrech
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses