Finanční analýza - Filouš, Michal; Daněk, Stefan Svatopluk; Janičíková, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Fibertex Nonwovens, a. s. v účetních obdobích 2008 až 2011. Cílem práce je zhodnotit finanční situaci a zdraví společnosti. Práce je rozdělena do dvou částí. V první části jsou uvedena teoretická východiska finanční analýzy. Druhá část, začínající představením společnosti, spojuje teorii jednotlivých ukazatelů s jejich aplikací na společnost. Výsledky jsou porovnávány s doporučenými hodnotami a u vybraných ukazatelů s průměrnými hodnotami za odvětví textilního průmyslu České republiky.
Vedoucí práce: Stefan Svatopluk Daněk
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses