Využití nástrojů manažerského účetnictví k analýze ziskovosti výkonů - Brabcová, Lucie; Roun, Vlastimil; Šiška, Ladislav, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Předmětem bakalářské práce "Využití nástrojů manažerského účetnictví k analýze ziskovosti výkonů" je analýza marže a s ní související ziskovosti výkonů zajištěných překladatelským oddělením jazykové agentury. K výše uvedenému dopomáhá využití dvou typů kalkulace doplněných pojednáním o problematice využití stávající kapacity. Práce obsahuje také komplementární kapitoly týkající se praktického využití kalkulačního systému a analýzy ziskovosti zákazníků. Jako komplexní celek vytváří podklady a doporučení pro rozhodovací úlohy managementu sledované společnosti.
Vedoucí práce: Vlastimil Roun
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses