Analýza možností odhalování plagiátů - Vondrouš, Marek (2013)
Tato práce se zabývá plagiáty spolu se souvisejícími pojmy, zásadami správného citování a výběrem vhodného systému na odhalování plagiátů pro potřeby Vysoké školy ekonomické v Praze. V teoretické části jsou čtenářům přiblíženy první dva body a následně, v části praktické, je pomocí navržených kritérií a vytvořeného testovacího souboru vybrán systém na odhalování plagiátů, který vyhovuje potřebám Vysoké školy ekonomické. Práce by mohla být přínosná pro čtenáře v oblasti správného citování a dále pro vedení VŠE, ovšem i jiných institucí, při rozhodování o změně systému na odhalování plagiátů.