Analýza možností odhalování plagiátů - Vondrouš, Marek; Benáčanová, Helena, 1947-; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato práce se zabývá plagiáty spolu se souvisejícími pojmy, zásadami správného citování a výběrem vhodného systému na odhalování plagiátů pro potřeby Vysoké školy ekonomické v Praze. V teoretické části jsou čtenářům přiblíženy první dva body a následně, v části praktické, je pomocí navržených kritérií a vytvořeného testovacího souboru vybrán systém na odhalování plagiátů, který vyhovuje potřebám Vysoké školy ekonomické. Práce by mohla být přínosná pro čtenáře v oblasti správného citování a dále pro vedení VŠE, ovšem i jiných institucí, při rozhodování o změně systému na odhalování plagiátů.
Vedoucí práce: Helena Benáčanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses