Analýza financování středních škol v ČR se zaměřením na konkrétní kraj - Dobrovolný, Michael; Toth, Petr, 1962-; Vinopalová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce se zabývá analýzou financování vybrané střední školy za období let 2007 - 2012. Je zaměřena především na alternativní zdroje financování středních škol, které by do budoucna měly hrát větší roli v jejich financování. Teoretická část práce se zabývá vzděláváním, zda se jedná o veřejný statek, či nikoliv a kupónovým systémem vzdělávání. V praktické části jsou aplikovány normativní možnosti financování na příkladu vybrané školy a dále analyzovány jednotlivé zdroje jejího financování. Cílem práce je jejich zmapování a případné další využití v dalších obdobích
Vedoucí práce: Petr Toth
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses