Vývoj spotřeby domácností v ČR - Vaňková, Lucie; Nečadová, Marta; Kulbakov, Nikolay; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce se zabývá vývojem spotřeby domácností v letech 2001 -- 2012. První část je věnována analýze vlivu spotřebních výdajů domácností na hrubý domácí produkt a jeho vývoj -- jakým způsobem se změny výdajů promítnou na změnách HDP. Dále je proveden rozbor hlavních zdrojů disponibilního důchodu. Poslední část je zaměřena na komparaci hrubé a čisté míry úspor a zkoumání závislosti mezi vývojem indikátoru spotřebitelské důvěry a skutečně vynaložených výdajů domácností na konečnou spotřebu.
Vedoucí práce: Marta Nečadová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses