Oběh účetních dokladů v podniku a možnosti jejich elektronizace - Jelínková, Adéla; Ďurianová, Gabriela; Hora, Michal, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem mé práce je zachycení oběhu účetních dokladů v konkrétním podniku. V teoretické části jsem se zabývala požadavky na zachycení oběhu účetních dokladů (v písemné a elektronické podobě) dle platných legislativních norem. V jedné z podkapitol jsem se zaměřila na aktuální změny zákona upravujícího archivaci těchto dokumentů. V praktické části jsem se pokusila zachytit oběh faktur v rámci podniku, upozornit na nedostatky v souvislosti s dodržováním příslušných právních předpisů upravujících tuto problematiku a zhodnotit celkový systém. V závěru celé práce jsem navrhla řešení na zefektivnění celého procesu oběhu faktur v podniku.
Vedoucí práce: Gabriela Ďurianová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses