Anonymizace na internetu - Kolář, Martin; Klíma, Tomáš; Sova, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Bakalářská práce se zaměřuje na anonymizaci uživatele za pomoci vhodných anonymizačních nástrojů. V první části práce jsou popsány údaje a situace, které mohou ohrozit anonymitu uživatele. Dále jsou popsány možnosti použití anonymizace a její vliv na uživatelovu bezpečnost a jsou představeny a rozebrány některé dostupné anonymizační nástroje. Ve druhé části jsou nadefinována kritéria pro srovnání a jsou představeny a testovány konkrétní anonymizační nástroje. Nakonec dochází ke srovnání nástrojů a zvolení vhodných nástrojů na základě stanovených požadavků.
Vedoucí práce: Tomáš Klíma
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses