Finanční analýza Kovosvit a. s. - Hruška, Tomáš; Dvořáček, Jiří, 1947-; Habrnal, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této práce je analyzovat hospodaření podniku Kovosvit MAS, a. s. v letech 2007 až 2011. K tomuto účelu je v práci využito vybraných metod finanční analýzy s nahlédnutím do podnikového mikro a makrookolí. Práce je rozdělena na dvě hlavní části. Metodickou, kde jsou použité metody teoreticky popsány a následnou praktickou, kde jsou metody aplikovány na konkrétní data podniku. Jedná se o vertikální a horizontální analýzu, optimalizaci kapitálové struktury, poměrové ukazatele, rozdílové ukazatele, pyramidový rozklad Du Pont, bonitní a bankrotní modely a mezipodnikové srovnání. V závěru práce jsou pak výsledky provedených analýz shrnuty.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses