Tvorba webové stránky pro zlepšení přehlednosti odkazů používaných při studiu na VŠE - Grosser, Tomáš; Benáčanová, Helena, 1947-; Vondra, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Práce se zabývá tvorbou webových stránek, sloužících k zlepšení přehlednosti a dostupnosti internetových odkazů používaných studenty na Vysoké škole ekonomické v Praze. Hlav-ním cílem je zjistit nejpoužívanější nebo nejdůležitější odkazy, ty uspořádat do logické struktury a vložit je na jedno místo - webovou stránku www.odkazynavse.cz. Tímto způ-sobem pomáhají stránky ušetřit čas a námahu studentů při hledání konkrétní informace. Výstupem práce je tedy vytvoření jednoduché a přehledné webové stránky s více logicky uspořádanými odkazy. Některé odkazy jsou svým zařazením a názvem hned pochopitelné. Ty ostatní mají doplňující popisky, které mají samy o sobě informační hodnotu. Součástí práce je také analýza hrozeb, při vytváření webových stránek.
Vedoucí práce: Helena Benáčanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses