Pro hru Minecraft vytvořte plugin umožňující časování a limitování herních příkazů - Kolář, Jakub; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Šlajchrt, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Práce je zaměřena na svět počítačových her a postavení hry Minecraft v tomto světě. Pomocí analýzy jednotlivých možností v této hře samotné a dále také v serverovém softwaru pro tuto určen, se práce snaží nalézt nejčastější problémy, se kterými se uživatelé mohou setkat na straně hráče i na straně správce serveru. K těmto problémům je postupně hledáno řešení. K problému, který nebylo možné vyřešit pomocí analýzy, bylo nutné navrhnout a vytvořit plugin tento problém řešící. Konkrétně se jedná o omezování herních příkazů pomocí poplatků v herní měně a pomocí časování. První část práce obsahuje popis světa počítačových her společně s žánry a druhy těchto her i s příklady. Dále práce popisuje základní vlastnosti a herní mechaniky hry Minecraft. Předposlední část práce obsahuje základní požadavky na vytvářený plugin, který řeší problematiku s herními příkazy. Dále pak návrh tohoto pluginu včetně jeho realizace. Poslední část práce obsahuje uživatelskou dokumentaci vytvořeného pluginu.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses