Projekt "Animace podchodu v areálu stanice metra Nádraží Holešovice" - Provazníková, Johana (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá realizací projektu Animace podchodu. Cílem tohoto projektu je výmalba podchodu vybranými umělci. Práce se zaměřuje na činnosti projektového týmu, který projekt organizuje. V teoretické části je popsána teorie projektového managementu, aplikovatelná na tento projekt, dle jednotlivých fází projektu. Závěr teoretické části se zabývá specifiky projektu v umělecké sféře, jako jsou fundraising, marketing a vlastnosti uměleckého manažera. Aspekty teoretické části jsou v praktické části aplikovány na realizaci projektu Animace podchodu.