Projekt "Animace podchodu v areálu stanice metra Nádraží Holešovice" - Provazníková, Johana; Müllerová, Jana; Tyslová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá realizací projektu Animace podchodu. Cílem tohoto projektu je výmalba podchodu vybranými umělci. Práce se zaměřuje na činnosti projektového týmu, který projekt organizuje. V teoretické části je popsána teorie projektového managementu, aplikovatelná na tento projekt, dle jednotlivých fází projektu. Závěr teoretické části se zabývá specifiky projektu v umělecké sféře, jako jsou fundraising, marketing a vlastnosti uměleckého manažera. Aspekty teoretické části jsou v praktické části aplikovány na realizaci projektu Animace podchodu.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses