Ocenění společnosti Kverneland Group Czech s.r.o. - Rokosová, Monika (2013)
Cílem diplomové práce je stanovení tržní hodnoty společnosti Kverneland Group Czech s.r.o. k 31. 12. 2010. Součástí ocenění je finanční analýza, strategická analýza, analýza a prognóza generátorů hodnoty a sestavení finančního plánu. Výsledné ocenění je provedeno výnosovou metodou diskontovaných peněžních toků (DCF) a je podpořeno metodou tržního porovnání.