Ocenění společnosti Kverneland Group Czech s.r.o. - Rokosová, Monika; Jurečka, Jan, 1935-; Poborský, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem diplomové práce je stanovení tržní hodnoty společnosti Kverneland Group Czech s.r.o. k 31. 12. 2010. Součástí ocenění je finanční analýza, strategická analýza, analýza a prognóza generátorů hodnoty a sestavení finančního plánu. Výsledné ocenění je provedeno výnosovou metodou diskontovaných peněžních toků (DCF) a je podpořeno metodou tržního porovnání.
Vedoucí práce: Jan Jurečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses