Testování atomických softwarových služeb - Sládková, Lenka; Gála, Libor, 1965-; Müller, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Předmětem práce je testování atomických služeb. Jejím cílem je zhodnocení využití metodiky RUP při testování atomických služeb, které jsou součástí integrační platformy mezi systémem pro správu dokumentů a spisovou službou. Práce je rozdělena do tří hlavních částí. První část seznamuje čtenáře s navrhnutým řešením pro zákazníka, ve kterém se i provádí testování a dále ukazuje, jak popisuje testování metodika RUP. Druhá část nachází způsob hodnocení, který nastavuje kritéria pro zhodnocení využití RUP při testování atomických služeb. Poslední část se věnuje výpočtů a vyhodnocení výsledků. Vlastním přínosem práce je zpracování vhodnosti metodiky RUP při testování atomických služeb, které může tvořit základ pro upravení RUP za použití v definovaném prostředí.
Vedoucí práce: Libor Gála
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses