Podnikatelský záměr - založení nové módní značky - Miškovský, Václav (2013)
Tato práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu, který se zaměřuje na prodej módního přešívaného oblečení. V teoretické části jsou popsány různé přístupy ke strukturaci podnikatelského a marketingového plánu. V praktické části je na základě těchto informací vypracovaný podnikatelský plán, do kterého je zakomponován také plán marketingový. K výrobě produktů značky se využívá recyklovaných materiálů. Významnou roli v tomto podnikatelském plánu hraje marketing, který je v oblasti módy velmi důležitý. Zejména v části marketingového mixu jsou použity nové způsoby propagace.