Podnikatelský záměr - založení nové módní značky - Miškovský, Václav; Müllerová, Jana; Hartman, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu, který se zaměřuje na prodej módního přešívaného oblečení. V teoretické části jsou popsány různé přístupy ke strukturaci podnikatelského a marketingového plánu. V praktické části je na základě těchto informací vypracovaný podnikatelský plán, do kterého je zakomponován také plán marketingový. K výrobě produktů značky se využívá recyklovaných materiálů. Významnou roli v tomto podnikatelském plánu hraje marketing, který je v oblasti módy velmi důležitý. Zejména v části marketingového mixu jsou použity nové způsoby propagace.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses