Plnění rozpočtu v časové řadě let 2009 - 2011 v konkrétních podmínkách města Vlašim - Neumann, Jiří; Nováková, Štěpánka, 1945-; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Hlavním cílem této práce je hodnocení plnění rozpočtu města Vlašimi, a to v rozmezí let 2009 - 2011. První část obsahuje základní informace o historii, vzniku, struktuře, činnostech samostatných samosprávných celků. Dále specifikuje obecní rozpočet, jeho strukturu a schvalování. Další informace podává o účetní reformě z roku 2010. Druhá část začíná obecnými informacemi o městě Vlašimi. Následně analyzuje rozpočet města Vlašimi a hodnotí plnění jeho příjmové a výdajové stránky. Jedním z cílů bylo porovnání účetního výsledku hospodaření a rozpočtového výsledku hospodaření. Ten byl dán především rozdílným pohledem na dlouhodobý majetek a "průtokovými" dotacemi.
Vedoucí práce: Štěpánka Nováková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses