Podnikatelský plán - Látalová, Jana; Krause, Josef, 1978-; Tondlová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu na založení soukromé mateřské školy a posouzení reálnosti a proveditelnosti takového projektu. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. Teoretická část popisuje požadavky, důvody sestavení a především strukturu potřebnou pro přípravu plánu. Tyto poznatky jsou aplikovány v druhé, praktické části, zaměřené na skutečný podnikatelský plán mateřské školy. Mezi hlavní body patří charakteristika podniku, klíčových osob a organizační struktury. Dále pak analýza okolí provedená pomocí PEST a SWOT analýzy a Porterova modelu konkurenčních sil. V neposlední řadě také obsahuje detailně zpracovaný finanční plán ve třech variantách vývoje a metody hodnocení projektu.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses