Průzkum povědomí o trhu s aplikacemi pro mobilní zařízení - Novotný, Josef; Žamberský, Martin; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato práce se zabývá problematikou povědomí o trhu s mobilními zařízeními a aplikacemi. V teoretické části se věnuje představení těchto trhů a seznámením s vybranými mobilními operačními systémy a jejich distribučními kanály. V analytické části je pak formou průzkumu provedena analýza povědomí o trhu s mobilními aplikacemi a jeho využíváním mezi různými druhy uživatelů mobilních zařízení a vývojářů mobilních aplikací. Vybranými operačními systémy jsou Android, iOS, Symbian, Windows Phone pro smartphony a Windows 7/8/RT pro tablety. Práce obsahuje mnohá doporučení ohledně vstupu na tyto trhy pro začínající, ale i zkušené vývojáře mobilních aplikací a každého, kdo se chce s touto problematikou hlouběji seznámit.
Vedoucí práce: Martin Žamberský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses