Podnikatelský plán "Reštaurácia Marco" - Furman, Marko; Krause, Josef, 1978-; Brabec, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Hlavným cieľom mojej bakalárskej práce je vytvoriť podnikateľský plán na základe ktorého, sa ukáže, či založenie reštaurácie Marco má, alebo nemá zmysel po finančnej stránke. V prvej fáze je rozobratá metodológia a sú vysvetlené základné prvky, ktoré náležia podnikateľskému plánu. V druhej fáze sa už konkrétne venuje riešeniu dvoch problémov pomocou zostavenia podnikateľského plánu. Dôraz v podnikateľskom pláne sa kladie na dôkladné zmapovanie rozsiahlej konkurencie a úspech determinujú hlavne ľudia a marketing. Finančná stránka je vyobrazená v troch rôznych možných variantách. V práci sú taktiež použité metódy SWOT analýzy, PEST analýzy a benchmarkingu.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses