Přechod z daňové evidence na podvojné účetnictví u individuálního podnikatele - Fábriová, Kristína (2013)
Bakalářská práce se věnuje zaznamenávání hospodářské činnosti u individuálního podnikatele. Jsou v ní představeny všechny možnosti, jak může individuální podnikatel zaznamenávat svou činnost. Práce se soustředí hlavně na daňovou evidenci a účetnictví. Jsou tu definovány základní zásady a postupy při vedení těchto evidencí. Druhá část této práce se věnuje přechodu z daňové evidence na vedení podvojného účetnictví. Teoretický úvod k této problematice je následován praktickým příkladem, který názorně zobrazuje přechod z daňové evidence na podvojné účetnictví z účetního i daňového hlediska.