Přechod z daňové evidence na podvojné účetnictví u individuálního podnikatele - Fábriová, Kristína; Šmídová, Jekaterina; Pelák, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce se věnuje zaznamenávání hospodářské činnosti u individuálního podnikatele. Jsou v ní představeny všechny možnosti, jak může individuální podnikatel zaznamenávat svou činnost. Práce se soustředí hlavně na daňovou evidenci a účetnictví. Jsou tu definovány základní zásady a postupy při vedení těchto evidencí. Druhá část této práce se věnuje přechodu z daňové evidence na vedení podvojného účetnictví. Teoretický úvod k této problematice je následován praktickým příkladem, který názorně zobrazuje přechod z daňové evidence na podvojné účetnictví z účetního i daňového hlediska.
Vedoucí práce: Jekaterina Šmídová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses