Financování sportovního klubu v konkrétních podmínkách AČR Slaný - Bureš, Martin (2013)
V této bakalářské práci se budu zabývat možnostmi, jak sportovní kluby získávají finanční prostředky pro svou činnost. Nejprve v práci zmíním obecné předpoklady, které ovlivňují získávání finančních prostředků sportovních klubů, a dále specifika pro právní, účetní a daňové problémy občanských sdružení ve sportu. V následující praktické části se budu zabývat analýzou financování konkrétního sportovního klubu -- AČR Slaný. Zaměřím se na zhodnocení hlavních zdrojů příjmů tohoto klubu v roce 2012.