Financování sportovního klubu v konkrétních podmínkách AČR Slaný - Bureš, Martin; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Hora, Michal, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
V této bakalářské práci se budu zabývat možnostmi, jak sportovní kluby získávají finanční prostředky pro svou činnost. Nejprve v práci zmíním obecné předpoklady, které ovlivňují získávání finančních prostředků sportovních klubů, a dále specifika pro právní, účetní a daňové problémy občanských sdružení ve sportu. V následující praktické části se budu zabývat analýzou financování konkrétního sportovního klubu -- AČR Slaný. Zaměřím se na zhodnocení hlavních zdrojů příjmů tohoto klubu v roce 2012.
Vedoucí práce: David Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses