Vyhodnocení podnikatelského záměru - Nguyen Hai, Phong; Neumaierová, Inka, 1960-; Beran, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá zpracováním a zhodnocením podnikatelského záměru v oblasti stravování. V první části jsou shrnuté a vysvětlené teoretické poznatky, které jsou později aplikovány v praktické části. Zakladatelský rozpočet a podnikatelský plán jsou vypracovány s použitím reálných údajů. Finanční činnost podniku s predikcí vývoje na 3 roky je zachycena pomocí finančních výkazů. V závěru je na základě těchto výkazů provedena analýza investice prostřednictvím ukazatele ROE, EVA a čisté současné hodnoty. Výsledným výstupem je vyhodnocení přijatelnosti podnikatelského záměru pro podnikatele.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses