Mobilní podpora řízení projektů - Kubát, Michael (2013)
Bakalářská práce se zaměřuje na možnosti mobilních zařízení pro podporu řízení projektů a multikriteriální výběr vhodné aplikace pro mobilní zařízení běžně dostupná na trhu. V teoretické části je popsáno řízení projektů a seznámení s trhem mobilních zařízení. Jsou zde popsáni významní výrobci mobilních zařízení spolu s využívanými operačními systémy. Zmíněno je také připojení k internetu nezbytné pro využití všech možností a správné fungování aplikací. První část praktické části se zaměřuje na analyzování trhu s aplikacemi pro podporu řízení projektů. Dále je zaměřena na testování vybraných aplikací na mobilních zařízeních společnosti Apple. Přínosem této práce je předání zkušeností z praktického testování, které může být využito pro podporu rozhodování pří výběru vhodné aplikace pro řízení projektů