Mobilní podpora řízení projektů - Kubát, Michael; Vacek, Martin; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Bakalářská práce se zaměřuje na možnosti mobilních zařízení pro podporu řízení projektů a multikriteriální výběr vhodné aplikace pro mobilní zařízení běžně dostupná na trhu. V teoretické části je popsáno řízení projektů a seznámení s trhem mobilních zařízení. Jsou zde popsáni významní výrobci mobilních zařízení spolu s využívanými operačními systémy. Zmíněno je také připojení k internetu nezbytné pro využití všech možností a správné fungování aplikací. První část praktické části se zaměřuje na analyzování trhu s aplikacemi pro podporu řízení projektů. Dále je zaměřena na testování vybraných aplikací na mobilních zařízeních společnosti Apple. Přínosem této práce je předání zkušeností z praktického testování, které může být využito pro podporu rozhodování pří výběru vhodné aplikace pro řízení projektů
Vedoucí práce: Martin Vacek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses