Kategorizace služeb v modelu Cloud Computing - Slezák, Petr; Žamberský, Martin; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Práce se zaměřuje na technologii Cloud Computingu, který získává každým rokem čím dál více na důležitosti. Za cíl si dává popsat tento fenomén charakterizovat a vysvětlit co se pod tímto názvem skrývá a popsat jeho výhody a nevýhody. Dále pak popsat jeho kategorie a v rámci těchto kategorií přiřadit pro příklad některé konkrétní produkty, které se objevují na trhu v současné době. Následně je cílem tyto produkty popsat a vysvětlit co nabízejí. V další části je pak cílem vybrat vhodnou analýzu k porovnání těchto produktů v rámci kategorií, do kterých je model rozdělen a určit nejlepší z vybraných produktů. Jako přínos zde vidím jak popsání důležitých produktů, tak jejich porovnání a zjištění které produkty jsou vhodné, tak pak samotnou analýzu, která ukazuje jak se k porovnání může přistupovat.
Vedoucí práce: Martin Žamberský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses