Analýza možností propagace malé firmy na internetu - Beránek, Jakub (2013)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi propagace malé firmy na internetu a analyzuje výsledky různých kanálů, přes které je reklama realizována. Firmě byly vytvořeny internetové stránky, kterými se odlišuje od konkurence a přímo na webových stránkách je možnost masáž si objednat. Reklama je realizována za pomoci následujících kanálů: PPC reklama, bannery, SEO, Facebook, slevové poukazy,... Přestože se jedná o specifický produkt (masáže se specializací na lymfatické masáže) a konkrétní realizaci reklamních kampaní, práce by mohla sloužit jako univerzální příručka pro malé projekty, jak se na internetu prosadit. Práce provede čtenáře skrze výše zmíněné možnosti propagace na internetu, jejich následného vyhodnocení úspěšnosti za pomoci příslušných nástrojů. Poté budou zobrazeny výsledky konkrétní služby pro jednotlivé reklamní kanály.