Účetní systém Ukrajiny - Stehnyak, Yuliya (2013)
Bakalářská práce popisuje účetní systém Ukrajiny. První část práce pojednává o historii vývoje účetnictví. Druhá část práce popisuje regulace účetnictví na Ukrajině. Poslední část se zabývá auditorskou činnosti na Ukrajině.