Účetní systém Ukrajiny - Stehnyak, Yuliya; Nedvídek, Václav; Zelenková, Marie, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce popisuje účetní systém Ukrajiny. První část práce pojednává o historii vývoje účetnictví. Druhá část práce popisuje regulace účetnictví na Ukrajině. Poslední část se zabývá auditorskou činnosti na Ukrajině.
Vedoucí práce: Václav Nedvídek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses