Vliv zlepšení služeb firmy Hrastnik s.r.o. na její obrat a na spokojenost zákazníků - Miksová, Šárka (2013)
Má práce je zaměřena na sledování spokojenosti zákazníků a s ní souvisejícího obratu za doprovodné služby k produktům, které společnost Hrastnik s.r.o. poskytuje svým klíčovým zákazníkům. Uvádím, jakým způsobem se společnost snaží udržet si tyto zákazníky a usilovat o jejich spokojenost. Cílem této práce je sledovat vývoj zákaznického servisu společnosti Hrastnik mezi roky 2010 - 2012, příčiny tohoto vývoje, jeho zhodnocení a navrhnout opatření pro jeho zlepšení v následujících obdobích. Také se snažím poukázat na důležitost doprovodných služeb, vyzdvihnout faktory, které ovlivňují jejich kvalitu a zdůraznit význam neustálé komunikace se zákazníky.