Vliv zlepšení služeb firmy Hrastnik s.r.o. na její obrat a na spokojenost zákazníků - Miksová, Šárka; Koudelka, Jan; Kolouchová, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Má práce je zaměřena na sledování spokojenosti zákazníků a s ní souvisejícího obratu za doprovodné služby k produktům, které společnost Hrastnik s.r.o. poskytuje svým klíčovým zákazníkům. Uvádím, jakým způsobem se společnost snaží udržet si tyto zákazníky a usilovat o jejich spokojenost. Cílem této práce je sledovat vývoj zákaznického servisu společnosti Hrastnik mezi roky 2010 - 2012, příčiny tohoto vývoje, jeho zhodnocení a navrhnout opatření pro jeho zlepšení v následujících obdobích. Také se snažím poukázat na důležitost doprovodných služeb, vyzdvihnout faktory, které ovlivňují jejich kvalitu a zdůraznit význam neustálé komunikace se zákazníky.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses