Nové trendy v Business Intelligence - Koś, Tomáš; Vacek, Martin; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Cílem této bakalářské práce je identifikovat hlavní vývojové trendy, které se vyskytují na trhu s nástroji Business Intelligence, srovnat následující trendy se skutečnou situací na trhu a uvést doporučení pro vybrané situace. Analýza trendů se zakládá na studiu odborné literatury, profesionálních i volně dostupných zdrojů na internetu. Přínosem této práce je sumarizace aktuálních trendů, která může zájemcům o Business Intelligence posloužit jako předloha pro podrobnější popis nebo jako informační zdroj pro rychlé zjištění současné situace na trhu Business Intelligence. Práce je rozdělena do několika částí. V úvodu je popsána problematika Business Intelligence spolu s jejími základními komponenty. Jádrem práce je identifikace vývojových trendů, následné srovnání se současnou situací na trhu a na závěr návrh doporučení pro vhodný výběr řešení Business Intelligence.
Vedoucí práce: Martin Vacek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses