Programovací jazyk F# a účelnosť jeho zaradenia do výuky - Cibulka, Lukáš; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Oraný, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Táto bakalárska práca sa zaoberá programovacím jazykom F# a účelnosťou jeho zaradenia do výučby. Práca je rozdelená na tri časti. Prvá časť je úvodom do funkcionálneho progra-movania. Venuje sa základným charakteristikám funkcionálneho programovania a základnej syntaxi jazyka F#. V druhej časti sa opisujú možnosti jazyka F# so zreteľom na funkcionálny a objektovo orientovaný spôsob programovania. Cieľom je ukázať techniky a spôsoby, akými sa v F# funkcionálne a objektovo orientovane programuje. V poslednej časti sa práca venuje analýze účelnosti jazyka F# vo výučbe, a to v kurzoch programovania.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses